Qui som

SANTANDREU CONSULTORS és una firma de consultoria fundada fa més de 25 anys. La nostra missió és afegir valor a les companyies a les que assessorem ja sigui en projectes concrets o com a consellers permanents.

Entre els nostres clients hi ha empreses de tot tipus, desde grans multinacionals fins a pimes amb inquietuts i ganes de projectar el seu negoci. Hem treballat per empreses com Sodexo, Sara Lee, Schneider Electric, Don Piso o nombroses entitats financeres.

Així mateix ens dediquem a la formació, col·laborant en nombroses escoles de negocis, universitats i institucions tant catalanes com en l'àmbit internacional. Entre les nostres col·laboracions hi ha entitats com EADA, EAE, EUNCET-Fundació Caixa Terrassa, UAB, IL3, MIB d'Itàlia, Goshen College dels EUA, CADEM i USIL de Perú, BARNA a República Dominicana, entre d'altres universistats i business schools. També hem fet projectes de formació en institucions com la Unió Europea, Centre Metal·Lúrgic, Foment del Treball, Gremi de Fabricants de Sabadell, CIDEM o Seminarium.

Acostumem a publicar i a donar les nostres opinions en mitjans de comunicació com El Periódico, Expansión, Avui, El Punt, Diari Sabadell, COM Ràdio, Ràdio Sabadell, SER, Onda Cero, Emprendedores.

En la vesant més acadèmica i d'investigació hem publicat en revistes científiques i presentat en congressos internacionals nombrosos articles i papers. Tanmateix hem publicat més de 30 llibres en editorials de prestigi com Gestió2000, Planeta, Granica, Profit o Vicerversa.


En aquest bloc hi trobareu part d'aquesta feina amb l'esperança que sigui del vostre interès i us faci dirigir millor les vostres organitzacions.Pol Santandreu és Doctor en management per la Universitat de Barcelona, MBA per EADA business school i Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB. Fa més de 20 anys que és consultor estratègic i financer, conseller d'empreses, professor i promotor d'empreses.
Ha desenvolupat projectes de consultoria tant per PIMEs com per grans multinacionacionals. És professor de nomeroses business schools i universitats d'arreu i convidat com a ponent en congressos internacionals..