divendres, 23 de gener de 2015

Jornada ACCID sobre mesures per fomentar les bones pràctiques i el creixement empresarial

El proper dia de febrer de 2015, l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), amb la qual SANTANDREU CONSULTORS hi col·laborem des de la seva fundació, organitza una jornada sobre bones pràctiques empresarials i la seva repercussió en el creixement. 

Aquesta jornada es farà a la seu del Barcelona Growth Center (Edifici MediaTIC) i tindrà una durada d’un matí. S’hi celebraran tres conferències: La col·laboració publico-privada com a estratègia de gestió pública i de creixement empresarial; Bones pràctiques en gestió pública que contribueixen al creixement empresarial; i Experiències d’acceleració del creixement empresarial.

En aquest primera edició comptarem amb la participació de l’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, el Excm. Sr. Xavier Trias, la presidenta del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració Local, la Sra. Maria Petra Sáiz i el president de l’ACCID, el Dr. Oriol Amat, entre altres.

La Jornada compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, els Col·legis Fundadors de l’ACCID (Col·legi d’Economistes de Catalunya i Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya), els suports institucionals, i la resta de Socis Protectors

http://www.accid.org/documents/triptic_jornades_accid_modificat_lowres.pdf