dimarts, 26 d’abril del 2011

MARC SANTANDREU ÉS NOMENAT DIRECTOR DEL SERVEI DE SISTEMES DE QUALITAT DE CENTRE METAL·LÚRGIC

Durant el passat mes de març, Marc Santandreu ha estat nomenat Director del nou Servei de Sistemes de Qualitat de Centre Metal·lúrgic.

Aquest centre, amb el que col·laborem de manera estreta des de fa força temps, ha engegat tota una sèrie de nous serveis de consultoria, alhora que ha volgut consolidar els ja existents per mitjà d’acords de col·laboració amb diferents professionals d’àmbits diversos.


El servei de Sistemes de Gestió de la Qualitat vol donar a les empreses associades un servei acurat d’assessorament sobre sistemes de gestió; des de la implantació d’un sistema de gestió segons ISO 9001, fins a la realització de les auditories internes, la homologació d’un producte, un EFQM, o l’optimització del sistema actual implantat.

Un altre nou servei, valorat molt positivament per part dels mateixos associats, és el d’externalització del manteniment de la pròpia gestió de la qualitat que,  respectant els requisits de la pròpia norma, permet disposar d’un consultor expert a les petites organitzacions que no podrien disposar-ne a nivell individual.