dimarts, 28 de juny del 2016

Presentació de Pol Santandreu a la VII Jornades de Valoració de l'AECA

Els passat 9 y 10 de juny es van cel·lebrar a Vigo les VII Jornades de Valoració organitzades per la Càtedra AECA ABANCA d'Economia, Finances i Administració d'Empreses. Durant un parell de dies es van poder escoltar nombroses xerrades, entre les quals hi va haver la d'en Pol Santandreu, titulada "AMV de Valoración de Hoteles. Variables relevantes en la Creación de Valor", de la qual us adjuntem un enllaç al paper de referència.

Paper AVM for hotels https://drive.google.com/file/d/0B4dT9OF4WEYLLW43SVd0eWlVVzA/view?usp=sharing .

dimecres, 1 de juny del 2016

Pol Santandreu presenta a les VII Jornades AECA de Valoració.

Els propers dies 9 i 10 de juny, el Pol Santandreu presentarà un treball d'investigació dins la prestigiosa VII Jornada de l'AECA sobre Valoració, Finançament i Gestió de Riscos, que es celebrarà a la ciutat de Vigo.
La AECA (Asociación Española de Contabilidad y Administración) té com a missió desenvolupar el coneixement científic en l'ambit de l'administració i el management.
En aquesta ocasió, el treball del Pol escollit per presentar a la jornada es titula "Modelo Automático de Valoración de Hoteles. Variables Relevantes Generadoras de Valor" i examina quines són les variables correlacionades amb el valor percebut pels accionistes. Així mateix fa una proposta d'una fórmula sencilla per fer una aproximació al valor, per  utilitzar-lo com a complement a d'altres metodologies.
En aquest bloc properament hi trobareu el document publicat.
http://aeca.es/wp-content/uploads/2014/05/AVANCE-VII-Jornadas-AECA-sobre-Financiación-2.pdf .